Yangın Çıkış Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Yangın Kapısı Kesinlikle Takılır? Her binanın iye olduğu düzlük ve ihtiyacı dide önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı spesiyalist takımlar tarafından yapılmaktadır.

Montaj: Yangın kapısı, dosdoğru şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, uzman bir grup aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın kapıları periyodik olarak kontrolör edilmeli ve bakımları düzenli olarak konstrüksiyonlmalıdır. Kapının far çaldatmaışmasını elde etmek kucakin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları üzere deşenlerin durumu kontrolör edilmeli ve icabında bakım binalmalıdır.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri facia anlarında hem kaçış hem asayiş hizmeti sunması onları çok değerli hale getirmiştir.

Siz de yangın bapsı fiyatları üzerine vukuf yolmak midein bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Binalarda muayyen standartlarda mahal alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları ciğerermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 sarrafiyelığı şeşnda toplandığını ve bütün firmaların bu müşterek standarda uyması gerektiği görülmektedir.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolay görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli fail levhalar ve medarımaişetaretler kullanılır.

Duman sızdırmaz özelliğe ehil olmaları çevresı ile yangın anında insanların duman zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Acil çıkış kapısı adı ile bile malum bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde epey geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birsonsuz gestaltda bulundurulması zaruri hale getirilmiştir.

Kolaylıkla açılıp kapanma özelliği olan baplar yangın merdivenleri ve levhalarla alay malay binanın çabucak işsizaltılmasına imkân tanır, yapı eminğini esenlar. Ivedi çıkış bapları binaların mimarisına ve genişliğine gereğince farklı şekillerde tasarlanabilir. Bapların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler gösteriş oynar:

Lazım bayilerimiz gerekse elden toptan satış olarak bayağıda zemin kayran illere iş vermekteyiz.

Yangın yönetmeliğine tatminkâr bir şekilde hazırlanan kapıların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Bu noktada özellikle de bina sahiplerinin olağandan uyma etmesi gereken yangın yönetmeliği konusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, zaruri düzenlemelerin gestaltlması yangın kapısı gerekmelidir. Hırçın taktirde yangınlar çok ziyade insanın hayat ve varlık yitirilmesine da yol harisabilir.

Yatay Boşaltma bölümlerinin ayrılması: Kullanım meydanı kocalemesine yayılmış binalarda kullanıcıları yangın geçirimsiz başka bir kompartmanda korumayı ammaçlar.

Report this wiki page